D.P.P.D. Universitatea din Craiova
 
Portalul Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic - Universitatea din Craiova  
 
rom   fra   eng
 


Home


Departament


Educatie


Activitate de cercetare


Pagina studentului


Harta site
Programul de studii privind certificarea competențelor pentru profesia didactică
  Cele mai frecvente întrebări

Cum vizualizez situația școlară ?
   Consultă Internetul la adresa http://cis01.central.ucv.ro/evstud/ și vei accesa o pagină unde vei introduce:codul numeric personal și parola (parola se obține de la secretariatul facultății)
Vei apela link-ul cu textul "Academic", care deschide o nouă pagină; din aceasta, apelați link-ul "Situație școlară. Situație burse" sau link-ul "Taxe".
Într-o pagină nouă se afișază situația academică sau situația taxelor. Situația academică este afișată pentru Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic și pentru facultate, pe fiecare an de studii.

__________________________

Influența notelor de la DPPD
  Situația academică de la DPPD este separată de cea de la facultate. Ea nu influențează drepturile studenților obținute ca urmare a situației academice de la specialitate.
__________________________

Cum obțin factura proformă ?
  Dupa accesarea adresei http://cis01.central.ucv.ro/evstud/ , unde vei introduce: codul numeric personal și parola (parola se obține de la facultate) selectezi link-ul "Taxe", apoi "Facturare Taxe(Tipărire)", apoi "Istoric facturi" Va apare o pagină cu situatia taxelor pe facultate și taxe ale Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic; taxele sunt afișate pe tranșe;apelați link-ul din partea dreaptă a paginii pentru listarea facturii proforme.

 Cursurile cu frecventa,
ID sau FR
se desfasoara
[...]
  Programul de
studii
postuniversitare
[...]


 Cursuri acreditate
pentru formarea
continua
[...]Link
inapoi
 

Contact   Legislatie   Istoric