| Show all information        Hide all information | 
| Semester no.: 1; Duration : 14 weeks | 
  |   | Tehnologii performante de procesare şi controlul produselor animaliere- Total number of course hours/semester: 14
 - Total number of lab hours/semester: 28
 - ECTS: 5
 
  |  
  |   | 
  |   | Metode moderne de conservarea produselor agroalimentare şi de controlul ambalării- Total number of course hours/semester: 14
 - Total number of lab hours/semester: 28
 - ECTS: 5
 
  |  
  |   | 
  |   | Managementul echipamentelor, utilajelor şi aparatelor utilizate în industria agroalimentară- Total number of course hours/semester: 28
 - Total number of lab hours/semester: 14
 - ECTS: 5
 
  |  
  |   | 
  |   | Managementul controlului calităţii produselor alimentare de origine vegetală- Total number of course hours/semester: 14
 - Total number of lab hours/semester: 14
 - ECTS: 5
 
  |  
  |   | 
  |   | Controlul, circulaţia şi legislaţia seminţelor şi materialului săditor utilizat în fermele şi gospodăriile agroturistice I- Total number of course hours/semester: 14
 - Total number of lab hours/semester: 28
 - ECTS: 6
 
  |  
  |   | 
  |   | Elemente de trasare, construcţii şi amenajări agroturistice I- Total number of course hours/semester: 28
 - ECTS: 4
 
  |  
  |   | 
| Semester no.: 2; Duration : 14 weeks | 
  |   | Controlul, circulaţia şi legislaţia seminţelor şi materialului săditor utilizat în fermele şi gospodăriile agroturistice II- Total number of course hours/semester: 14
 - Total number of lab hours/semester: 14
 - ECTS: 5
 
  |  
  |   | 
  |   | Elemente de trasare, construcţii şi amenajări agroturistice II- Total number of course hours/semester: 28
 - ECTS: 3
 
  |  
  |   | 
  |   | Elemente de trasare, construcţii şi amenajări agroturistice II - proiect- Total number of course hours/semester: 14
 - ECTS: 2
 
  |  
  |   | 
  |   | Aparate şi instalaţii de frig şi climatizare performante utilizate în industria alimentară- Total number of course hours/semester: 14
 - Total number of lab hours/semester: 28
 - ECTS: 4
 
  |  
  |   | 
  |   | Agroturism şi turism rural naţional şi internaţional I- Total number of course hours/semester: 28
 - ECTS: 3
 
  |  
  |   | 
  |   | Management şi marketing în agroturism şi industria agroalimentară I- Total number of course hours/semester: 14
 - Total number of lab hours/semester: 28
 - ECTS: 6
 
  |  
  |   | 
  |   | Agroturism şi turism rural naţional şi internaţional I - proiect- Total number of course hours/semester: 14
 - ECTS: 2
 
  |  
  |   | 
  |   | Elemente de gastronomie şi protecţia consumatorilor- Total number of course hours/semester: 28
 - ECTS: 5
 
  |  
  |   |