Pagina in Romana This Page in English Cette page au Francais Universitatea din Craiova
Gestiunea Scolaritatii
Solutia EvStud
Avantajele EvStud
Anunturi Gestiunea Scolaritatii
Pagina Universitatii


 

Gestiunea Scolaritatii

EVIDENTA STUDENTILOR


Gestiunea scolaritatii a reprezentat o preocupare continua in cadrul Universitatii din Craiova, in special pentru Departamentul de Informatica si Statistica.
Evolutia tehnologiilor informatice au determinat modificarea continua a aplicatiei, astfel incat astazi, gestiunea scolaritatii este realizata prin intermediul aplicatiei EvStud.

Aplicatia este realizata in tehnologie client-server, folosind baze de date distribuite. In momentul actual bazele de date folosite in gestiunea scolaritatii contin informatii complete incepand cu promotia 1997-2001. Experinta acumulata in toti acesti ani de exploatare demonstreaza ca EvStud este un sistem matur si stabil.

Continua dezvoltare a gestiunii scolaritatii

In prezent EvStud asigura managementul si gestiunea scolaritatii, suport decizional si evidenta a burselor, gestiunea taxelor.
Se doreste extinderea sferei de acoperire a aplicatiei in afara domeniului gestiunii scolaritatii.


Informatii despre EvStud
Informatii suplimentare despre EvStud pot fii aflate de la Departamentul de Informatica si Statistica al Universitatii din Craiova, tel. 0251-419689.

Copyright © Universitatea din Craiova. | Ultima actualizare: 30-09-2023 Cautare | Contact | Harta Site | Design

Facultatile Universitatii din Craiova:
Departamente, adrese de interes:
Ministerul Educatiei si Cercetarii, Tineretului si Sportului Agentia Romana de Asigurare a Calitatii în Învatamantul Superior Portalul Uniunii Europene RoEduNet Proiecte strategice pentru Invatamantul Superior

Universitatea din Craiova

adresa: str. A. I. Cuza nr.13, Craiova, Romania, cod postal: 200585
tel: +40 251 414398, fax: +40 251 411688

Universitatea din Craiova este inregistrata ca operator in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal, gestionat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter personal, sub nr. 10883, avand ca scop declarat "gestionarea bazei de date a cursantilor".