FAIL (the browser should render some flash content, not this).

BAZA MATERIALA

 

Facultatea de Educatie Fizica si Sport dispune de un local propriu si spatii proprii pentru activitatea didactica care sunt dotate cu toate facilitatile necesare parcurgerii in conditii optime a programelor de invatamant pe discipline, specifice pentru fiecare sectie precum si camine pentru studenti . Sunt realizate in prezent cabinete metodice si sali de seminarii pentru toate disciplinele de studiu, biblioteca propie cu un volum de carte de peste 4000 de exemplare, sala de calculatoare conectate la internet, sali pentru kinetoterapie dotate cu aparatura medicala moderna fixa dar si mobila pentru investigatii pe teren, sali pentru activitatea practica si terenuri in aer liber dotate cu materiale, instalatii si aparatura specifica fiecarei ramuri sportive, sali de cursuri, echipamente pentru schi si natatie, facilitati pentru elaborarea cursurilor academice si a lucrarilor de cercetare pentru cadrele didactice si studenti, etc..

 

Structura spatiilor proprii


1. Sediul principal al facultatii se afla repartizat pe o suprafata de 6,o3 ha si include:
  • Un corp de cladire in care se afla sediul decanatului, secretariatul, birouri pentru prodecani si secretar stiintific, birou tehnoredactare, cabinete metodice si sali de seminarii pentru atletism, gimnastica, teorie si metodica, handbal, volei, pedagogie-psihologie, biochimie, biomecanica, 2 sali de calculatoare, sediul AOR Dolj.
  • Corp de cladire pentru sectia de kinetoterapie care include cabinete metodice si sali pentru laboratoare pentru anatomie, fiziologie, masaj, explorari functionale, fizioterapie, ergofiziologie.
  • Corp de cladire care cuprinde o sala pentru cursuri, sala de atletism, de gimnastica, atletica grea, sala pentru fitness, magazii pentru echipamente si materiale sportive.
  • Doua camine pentru studenti cu o capacitate de peste 160 de locuri.
  • Terenuri de sport in aer liber de fotbal, pentru probele atletice, handbal, baschet, volei, tenis de camp.

2. Complex sportiv "Sala Universitatii" ce include o sala de gimnastica artistica, sala pentru volei si baschet si o sala de scrima.

3. Complex sportiv Stadion "Ion Oblemenco" care are o sala pentru tenis de masa si una pentru handbal.

4. Complex sportiv "Facultatea de Educatie Fizica si Sport" care cuprinde doua sali de sport, terenuri in aer liber pentru atletism, fotbal, handbal, volei, baschet, birouri pentru catedra III si magazie de echipamente si materiale sportive.

5. Sala Sporturilor din Craiova, o sala moderna amenajata pentru toate jocurile sportive, cu toate facilitatile necesare echipelor reprezentative de performanta

6. In incinta cladirii sectiei de Kinetoterapie isi desfasoara activitatea Centrul pentru recupararea precoce a copiilor cu disabilitati, realizat impreuna cu organizatia non guvernamentala "World vision".