Pagina in Romana This Page in English Cette page au Francais Universitatea din Craiova
Revista Arhivele Olteniei
Colectiv redactie
Indexare
Propuneri de articole
Noutati
Contact
Pagina Universitatii

 

Download Acrobat Reader

 

Propuneri articole la revista Arhivele Olteniei


Coperta revista arhivele olteniei

Toate manuscrisele trimise pentru publicare in revista ARHIVELE OLTENIEI sunt supuse unui proces de peer-review inainte de a fi luate in considerare spre publicare de catre colegiul redactional. Manuscrisele retinute spre publicare vor fi inapoiate autorilor care au obligatia sa faca cuvenitele corecturi in maxim 20 de zile de la primirea lor. Textele care indeplinesc toate conditiile vor fi incluse in numarul curent al revistei care va fi gata de tipar in toamna. Odata ce un text a primit aprobare spre publicare, el nu mai poate fi retras fara avizul colegiului redactional. Autorii sunt rugati sa depuna 2 copii printate ale materialului lor si o varianta pe suport magnetic (discheta, CD). Textele trebuie sa fie insotite de un rezumat intr-o limba de circulatie internationala (engleza sau franceza), de aproximativ 100 cuvinte si de cinci cuvinte cheie, de preferat in engleza. Editorilor nu le revine nici o responsabilitate pentru opiniile exprimate de contributori. Textele trebuie sa respecte normele de redactare academice, in caz contrar ele urmand sa fie respinse din start. Manuscrisele depuse spre publicare nu sunt returnate, indiferent de rezultatul evaluarii lor. Fiecare autor va primi o copie a numarului în care a aparut.


* Numarul membrilor comitetului peer-review va creste, urmând sa acopere cat mai bine aria disciplinelor reprezentate în revista Arhivele Olteniei.

Copyright © Universitatea din Craiova. | Ultima actualizare: 10-12-2023 Cautare | Contact | Harta Site | Design

Facultatile Universitatii din Craiova:
Departamente, adrese de interes:
Ministerul Educatiei si Cercetarii, Tineretului si Sportului Agentia Romana de Asigurare a Calitatii în Învatamantul Superior Portalul Uniunii Europene RoEduNet Proiecte strategice pentru Invatamantul Superior

Universitatea din Craiova

adresa: str. A. I. Cuza nr.13, Craiova, Romania, cod postal: 200585
tel: +40 251 414398, fax: +40 251 411688

Universitatea din Craiova este inregistrata ca operator in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal, gestionat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter personal, sub nr. 10883, avand ca scop declarat "gestionarea bazei de date a cursantilor".