Pagina in Romana This Page in English Cette page au Francais Universitatea din Craiova
Colocviul Limba, Cultura, Civilizatie
Româna
English
Français
Italiano
Español
Pagina Universitatii

 

Colocviul Limba, Cultura, Civilizatie


ATENTIE!

La colocviu nu pot participa decat cadre didactice sau cercetatori stiintifici din invatamantul superior sau din institutii subordonate acestuia


Universitatea din Craiova, Facultatea de Litere, vă invită să participaţi la a XI-a ediţie a Colocviului Limbă, Cultură, Civilizaţie (a IV-a ediţie internaţională), 20-22 septembrie 2012.

University of Craiova, Faculty of Letters, invites you to participate in the 11th Colloquium Language, Culture, Civilization (4th international edition), 20-22 of September 2012.

L’Université de Craiova, La Faculté des Lettres, vous invitent à participer à la XIe édition du Colloque Langue, Culture, Civilisation (IVe édition internationale), 20-22 septembre 2012.

 

 

Copyright © Universitatea din Craiova. | Ultima actualizare: 07-06-2020 Cautare | Contact | Harta Site | Design

Facultatile Universitatii din Craiova:
Departamente, adrese de interes:
Ministerul Educatiei si Cercetarii, Tineretului si Sportului Agentia Romana de Asigurare a Calitatii în Învatamantul Superior Portalul Uniunii Europene RoEduNet Proiecte strategice pentru Invatamantul Superior

Universitatea din Craiova

adresa: str. A. I. Cuza nr.13, Craiova, Romania, cod postal: 200585
tel: +40 251 414398, fax: +40 251 411688

Universitatea din Craiova este inregistrata ca operator in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal, gestionat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter personal, sub nr. 10883, avand ca scop declarat "gestionarea bazei de date a cursantilor".