Pagina in Romana This Page in English Cette page au Francais Universitatea din Craiova
Colaborari internationale
Doctor Honoris Causa
Noutati / Evenimente
Programe LLP
Alte Programe/Burse
Foreign Students
Lectorate straine
Lectorate romanesti in strainatate
Responsabili Relatii Internationale
Documente
Cursuri de vara
Mobilitati studenti/cursuri pregatitoare de limba
Mobilitati profesori
Galerie foto evenimente
Contact
Pagina Universitatii

 

COMENIUS, Informatii Generale


Componenta COMENIUS a LLP se adreseaza in special invatamantului pre-universitar, dar contine si o actiune ce prezinta interes pentru studentii si absolventii UCV care doresc o cariera didactica in invatamantul pre-universitar, anume mobilitatile individuale ca asistenti Comenius.

Aceasta actiune se adreseaza tuturor studentilor si absolventilor UCV (nu doar celor de la Facultatea de Litere, ca pana acum in cadrul Programului Socrates) si trebuie privita ca o bursa de initiere in meseria de dascal sau o perioada de practica pedagogica intr-o institutie de invatamant pre-universitar dintr-o tara straina afiliata la LLP.

Actiunea ofera viitoarelor cadre didactice posibilitatea de a se initia in metode si tehnici de predare europene si de a intelege conceptul de dimensiune europeana in educatie prin cunoasterea sistemelor educationale din alte tari.


Copyright © Universitatea din Craiova. | Ultima actualizare: 28-07-2021 Cautare | Contact | Harta Site | Design

Facultatile Universitatii din Craiova:
Departamente, adrese de interes:
Ministerul Educatiei si Cercetarii, Tineretului si Sportului Agentia Romana de Asigurare a Calitatii în Învatamantul Superior Portalul Uniunii Europene RoEduNet Proiecte strategice pentru Invatamantul Superior

Universitatea din Craiova

adresa: str. A. I. Cuza nr.13, Craiova, Romania, cod postal: 200585
tel: +40 251 414398, fax: +40 251 411688

Universitatea din Craiova este inregistrata ca operator in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal, gestionat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter personal, sub nr. 10883, avand ca scop declarat "gestionarea bazei de date a cursantilor".